VTM

Vierde ex-man van Lisa-Marie Presley heeft een pak geld geroken van de erfenis van Elvis

bron: Telegraaf/TMZ
door: Redactie
Afbeelding bron: Archieffoto
De vierde ex-man van Lisa-Marie Presley, de dochter van Elvis, heeft geld geroken. Volgens hem moet zijn ex een flink deel betalen van de scheidingskosten.

Michael, zo heet de vierde ex-man van Lisa-Marie, zegt dat hij het niet breed heeft. De man werkt naar eigen zeggen als klusjesman in een muziekwinkel. Hij verdient maar 20 à 25 dollar per uur.

Dit is een peulschil in vergelijking met wat Lisa-Marie krijgt. Volgens de papieren krijgt zij iedere maand 350.000 dollar uit de erfenis van haar vader. Voor Michael is dit reden genoeg om zijn claim in te dienen. Hij wil dat Lisa Marie de advocaten betaalt die hem bijstaan in hun scheidingsprocedure.

Claim ingediend
Dat inkomensverschil is voor Michael reden om de claim in te dienen. Hij wil dat Lisa Marie de advocaten betaalt die hem bijstaan in hun scheidingsprocedure. Volgens TMZ heeft Michael Lockwood een eis van 450.000 dollar neergelegd bij de rechter.

Michael en Lisa Marie trouwden in 2006 en hebben een negenjarige tweeling, de meisjes Finley en Harper. Hun huwelijk hield tien jaar stand. In 2016 vroegen ze de scheiding aan. Volgens Lisa-Marie is haar ex in het bezit van kinderporno, iets wat hij formeel ontkent. De dochters van het koppel wonen al ruim een jaar bij haar moeder Priscilla.