VTM

Deze week in Familie: Guido maakt geen goede beurt, Mathias vecht kinderachtige oorlog uit met Lars

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Vandaag beginnen we aan een nieuwe week van Familie. Het zal een emotionele week worden voor Guido. Die moet immers voor de rechter verschijnen. En Marie gaat aan het denken....

MAANDAG
Benny overvalt Robyn met een voorstel. Stefanie polst wat er aan de hand is. Jelle wil terugkeren naar L.A., maar heeft een handtekening van Hanne nodig. Lars verliest zich in het nachtleven en z'n escapades met vrouwen. Amèlie drukt hem met zijn neus op de feiten. Guido maakt geen goede beurt bij de rechter.

DINSDAG
Trudy is ongerust wanneer Jelle 's avonds niet thuiskomt. Hanne licht haar in over zijn plannen. Stan laat een reeks kwade voicemailberichten achter voor Evy. Guido wil zijn ouders niet om hulp vragen. Mathias besluit om Lars te dagvaarden.

WOENSDAG
Mathias ligt dwars in de raad van bestuur en vecht een kinderachtige oorlog uit met Lars. Robyn worstelt met demonen uit het verleden. Amélie praat met Véronique en Peter over de erfenis. Evy schakelt Maarten is als fotograag voor een opdracht voor Localscoop.

DONDERDAG
Trudy doet Bart een voorstel. Amèlie weigert het voorstel van Peter. Stan kan zijn jaloezie niet verbergen en heeft een onthullend gesprek met Maarten. Emma en Guido organiseren een fuif in de Jan & Alleman en krijgen hulp van hun vrienden. Griet zoekt Guido op.

VRIJDAG
Emma kijkt uit naar het feest voor Guido. Trudy maakt Bart duidelijk dat hij wel degelijk een goede vader is. Marie vangt een gesprek op tussen Maarten en Hanne. Het zet haar aan het denken. Jan voelt zich opniew benadeeld door Anna. Evy heeft Maarten iets op te biechten.

Tags familie vtm