Jean-Paul (25) wordt zeer zwaar mishandeld: Dit is er aan de hand

bron: Facebook
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
De Nederlandse Jean-Paul is zwaar mishandeld tijdens een avondje stappen in het Nederlandse Eindhoven. Zijn zus Beau Kers deed een oproep op Facebook om zoveel mogelijk getuigen te vinden.

Jean-Paul was met vrienden in Eindhoven. Rond 4 uur of 4.30 uur liep hij met vrienden zingend over straat. Op dat moment liep een groep van drie of vier mannen met een aantal vrouwen voorbij. “Zij stapten op mijn broer en zijn vrienden af omdat ze dachten dat er over hen werd gezongen. Toen één van mijn broer zijn vrienden rustig vertelde dat ze niet over hen zongen, kreeg hij een klap", vertelt zijn zus.

Jean-Paul probeerde zich buiten de ruzie te houden, maar werd langs de zijkant met een hard voorwerp geslagen. Er wordt gedacht aan een boksbeugel of stalen pijp. “Hij heeft 7 fracturen in zijn gezicht bij zijn jukbeen, kaakbeen, oogkas en neus. Volgende week wordt hij hoogstwaarschijnlijk geopereerd”, luidt het.

Beau doet nu een oproep voor getuigen. “We hebben al camerabeelden opgevraagd en de politie is geïnformeerd, maar we zijn nog dringend op zoek naar de daders en eventuele getuigen aangezien mijn broer zich niet zoveel meer kan herinneren.”