'Anderlecht dreigt absolute sterkhouder per direct te verliezen'

bron: L'Equipe
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Bij Anderlecht draait het dit seizoen stroef. Goede wedstrijden worden afgewisseld door slechte wedstrijden en Vanhaezebrouck krijgt maar geen lijn in het spel van RSCA.

Een van de zekerheden van dit Anderlecht is Adrien Trebel. De kleine pitbull van Anderlecht speelt altijd vol overgave en voetbalt bij momenten ook zeer goed. Ook in het systeem van HVH past hij perfect. Hein wou hem niet voor niets destijds bij AA Gent ook al halen.

Toch is de buitenlandse interesse in de middenvelder groot. Zo zouden zowel Nice als Marseille zich willen versterken met Trebel. Marseille zou volgens L'Equipe trouwens zeer actief werken aan dit dossier. Zij zouden hem het liefst deze winter nog halen.

Voor Anderlecht zou een vertrek van Trebel zeer slecht nieuws zijn. Inkomende transfers blijven uit en bovendien is Trebel een absolute sterkhouder dit seizoen. De Fransman (26) zou wel zo'n 7 miljoen euro kunnen opbrengen. Een bedrag dat Van Holsbeeck dan kan gebruiken om een vervanger te zoeken. Ook Dendoncker opnieuw op het middenveld plaatsen zou een optie zijn, al hebben beide spelers wel een ander profiel.