Julie (21) sterft bij ongeval: "Papa, ik heb al gegeten. Jouw eten zit in de oven... Niet veel later een nieuwe sms: Julie had een ongeval gehad"

bron: Focus WTV
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Vrienden en familie hebben zaterdagmorgen afscheid genomen van Julie Daivier (21). Ze deden dat in de Sint-Janskerk in Oostende. Het werd een zeer emotionele plechtigheid.

Julie kwam vorige week donderdag om het leven bij een ongeval aan het kruispunt Gistelsesteenweg met de Zilverlaan. Bij het oversteken werd ze met de fiets gegrepen door een bestelwagen. De bestuurder, die achteraf een positieve ademtest aflegde, had haar niet zien komen bij het mistige weer. Julie werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis, maar daar overleed ze een dag later.

Papa Luc Daivier zat er tijdens de plechtigheid erg verslagen bij. Zijn goede vriend Bjorn nam het woord. “Je had net een sms gekregen van Julie. Je las hem luidop, fier. ‘Papa, ik heb al gegeten. Jouw eten zit in de oven’”, las Bjorn voor. “Niet veel later kreeg je een nieuwe sms. Dat er politie voor de deur stond. Julie had een ongeval gehad." De kerk werd muisstil.