Spelen makers van Thuis een vies spel? Dit goed nieuws kreeg Frank Van Erum nog te horen en daarna moest hij plots vertrekken

bron: TV-Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Eén
Frank Van Erum is nog altijd in shock. De 40-jarige acteur kreeg te horen dat hij moet opkrassen bij ‘Thuis’.

Frank speelt in ‘Thuis’ de rol van Renzo. “Ik viel compleet uit de lucht', zegt Frank in TV-Story. “Dit had ik totaal niet zien aankomen. Mijn personage had net nog een nieuw decor gekregen en ik ging meer aan bod komen in de verhaallijnen die zich afspelen in De Withoeve."

“Ik heb Renzo altijd met hart en ziel gespeeld en ik had ook het gevoel dat hij voor het nodige positivisme in de reeks zorgde. En dat valt nu weg. Spijtig, want de mensen willen dat echt wel zien.”

“Ik heb wel een gesprek gehad met mijn bazen en de reden was dat er personages uit Thuis weg moesten. Toevallig is dat Renzo geworden. Het had even goed een ander personage kunnen zijn. Meer uitleg heb ik niet gekregen…”

Frank weet ook al hoe hij uit Thuis zal verdwijnen. “Dat scenario heb ik al doorgenomen en het was toch wel even slikken om je eigen vertrek te lezen. Ik kan daar jammer genoeg niets over kwijt. Het zou ook spijtig zijn voor de kijker als ze al iets zouden weten... Waarom zouden ze dan nog kijken?”