VTM

Jacques Vermeire is duidelijk over zijn dochter Julie haar acteerplannen: “Dat heeft ze niet aan mij te danken maar wel aan deze bekende Vlaming”

bron: TV-Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jacques Vermeire (66) kruipt ook voor de nieuwe film van FC De Kampioenen in de huid van garagist Dimitri De Tremmerie. De film is nu al een geweldig succes.

In de film is ook Jacques zijn dochter Julie (19) te zien. “Maar dat heeft ze niet aan mij te danken”, zegt Jacques in TV-Story. “Ik zit er voor niets tussen.”

“Wel, door An Swartenbroekx (Bieke in de Kampioenen, red.) eigenlijk. Die hebben al lang een goed contact. En toen An vroeg of Julie als figurante wilde meespelen, heet ze niet lang getwijfeld. Ah nee, ze is al járen fan van F.C. De Kampioenen. Tot voor kort keek ze zelfs bijna elke dag naar afleveringen.”

“Julie heeft niet de ambitie om actrice te worden, al boeit het wereldje van film en televisie haar wel. Ze volgt dan ook de opleiding Media aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. Ze werkt hard, ze komt er. Maar het is meer om áchter de schermen te werken.”