Vrouw van horrorkoppel dat kinderen ernstig verwaarloosde heeft zelf turbulent verleden

bron: Het Nieuwsblad, Express, Mirror
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Er komen steeds meer details aan het licht over het horrorkoppel uit Californië dat hun kinderen ernstig verwaarloosde en folterde.

Gruwelijke taferelen
David Turpin (57) en zijn vrouw Louise (49) hebben hun kinderen ernstig verwaarloosd. Zo werden de kinderen vastgeketend aan hun eigen bed, mochten ze maar één keer per jaar douchen, mochten ze niet naar toilet gaan en kregen amper te eten. Door de ontsnapping van een van de dochters kwamen de gruwelijke feiten aan het licht. De kinderen waren er erg aan toe en werden door de hulpdiensten meteen naar het ziekenhuis overgebracht. Een van de meerderjarige meisjes woog nog amper veertig kilogram door ondervoeding.

Turbulent verleden
Nu raakt bekend dat ook Louise Turpin een turbulent verleden achter de rug heeft. Ze werd door David ontvoerd toen ze zestien jaar oud was. Hij wilde op die manier stiekem met haar trouwen zonder dat haar ouders hiervan wisten. Dat vertellen de broer en de zus van Louise.

Argwanende vader
De vader van Louise stond niet achter de relatie en probeerde zijn dochter nog te beschermen, maar tevergeefs. “Als dit het leven is dat je wilt, moet je dat maar doen”, zou hij volgens haar zus gezegd hebben. “Je bent volwassen nu. Je moet voor jezelf beginnen te zorgen. Maar ik hou van je en ik zal altijd je vader blijven.”