Mannen verkrachten 16-jarig meisje: “We zagen haar als een stuk vlees dat voor de wolven werd gegooid”

bron: Mirror UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Drie mannen hebben een 16-jarig meisje op brutale wijze verkracht. Tijdens het proces beschreven ze haar als “een stuk vlees dat voor de wolven werd gegooid”.

Brutale verkrachting
De drie twintigers uit Australië filmden alles terwijl ze het tienermeisje om de beurt brutaal verkrachtten. Eerst hadden ze het meisje gedrogeerd met drugs en alcohol zodat ze niet zou tegen spartelen.

Op de beelden is te zien hoe ze amper haar benen of armen kan bewegen. In de video is eveneens te horen hoe een van de mannen roept: “We zullen haar elk om beurt nemen” en “Ben je klaar voor de volgende?”

Geen flauw benul
Het meisje werd de ochtend nadien wakker zonder kleren en onder het bloed. Ze had geen idee wat er die avond ervoor gebeurd was. Ze besloot naar het ziekenhuis te gaan en de politie startte een onderzoek.

Straf
De rechter heeft Kurt Stevenson, Andrew Waters en Tristan Carlyle-Watson veroordeeld tot een minimum celstraf van negen, zeven en vier jaar. De straf van Watson is aanzienlijk lager omdat hij het meisje had weggelokt op het feestje. Er was eveneens een andere man aanwezig, maar die wordt om juridische redenen niet bij naam genoemd.

(Foto Tristan Carlyle-Watson: Facebook)

(Bron foto Kurt Stevenson: Facebook)