Vrouw wordt verrot geslagen terwijl omstaanders doen alsof er niets aan de hand is

bron: Mirror UK
door: Redactie
Afbeelding bron: North News&Pictures ltd
Judith Hood heeft verschillende gebroken ribben, een gekneusde schouder en verwondingen in het gezicht na een brutale aanval.

Zinloos
Judith Hood, een Britse moeder van drie kinderen, werd zonder enige reden brutaal aangevallen terwijl ze aan een bankautomaat aan het wachten was. De daders duwden haar plotseling op de grond en begonnen haar hevig te schoppen. Judith deed er alles aan om aan de daders te ontsnappen, maar die waren te sterk voor haar.

Geen reactie
De vrouw probeerde zich te beschermen terwijl omstaanders gewoon langs haar liepen. Zij zagen alles gebeuren, maar grepen op geen enkel moment in. Ze deden liever alsof er niets aan de hand was. Judith kan nog altijd niet geloven dat zo veel mensen langs haar wandelden zonder dat iemand de daders probeerde te stoppen.

Een blijvend litteken
De vrouw raakte uiteindelijk buiten bewustzijn en de daders lieten haar met ernstige verwondingen alleen achter. “Wat voor mij eigenlijk de grootste shock betekende, waren al die mensen die gewoon voorbijliepen zonder me te helpen”, vertelt ze. Haar verwondingen die ze aan de brutale aanval heeft overgehouden zijn langzaam aan het herstellen, maar dat is niet het grootste litteken dat Judith hieraan overhoudt. “Het heeft mijn vertrouwen in de mensen zwaar beschadigd.”