Zo herkenbaar: 8 signalen die bewijzen dat je met een man samenwoont

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Foter
Samenwonen is altijd een grote aanpassing in je leven. Het gaat gepaard met vallen en opstaan. Deze 8 signalen zal jij dan ook herkennen als je met een man samenwoont.

1. Wanneer het voetbal is, moet jij van de afstandsbediening blijven

Als het voetbal is op televisie, kun je het wel vergeten om naar je favoriete televisieprogramma te kijken. Voetbalavonden zijn heilig! (En daar kun je écht niets aan veranderen)

via GIPHY

2. De wc-bril staat omhoog (maar echt altijd)

Wat je ook probeert, je kan het hem maar niet bijbrengen dat het echt lastig is om die wc-bril telkens naar beneden te doen wanneer je dringend naar toilet moet. Zo vervelend!

via GIPHY

3. Een simpele verkoudheid?

Als jouw liefste een simpele verkoudheid heeft, lijkt het alsof hij gaat sterven. Cliché-cliché, maar “vrouwen zijn toch echt wel het sterke geslacht” denk jij dan.

via GIPHY

4. Je toiletlectuur bestaat uit mannenbladen

Uuuuuuren zit hij op het toilet, maar je begrijpt ook meteen waarom. Hij bladert stiekem graag door mannenbladen wanneer hij op het toilet zit. De tijd? Die durft hij wel eens uit het oog te verliezen op dat moment.

via GIPHY

5. Vuile kousen liggen steevast naast de wasmand in plaats van erin

Je begrijpt de logica niet, maar toch is het een feit: vuile kousen die liggen naast de wasmand in plaats van erin. Er echt VLAK naast hé!

via GIPHY

6. Hij haat het als je je koude voeten aan zijn rug warmt

Hij heeft het altijd te warm, jij vaak te koud. ’s Avonds je ijskoude voeten aan hem warmen, is veel efficiënter dan dat kersenpitkussentje.

via GIPHY

7. De eindeloze autodiscussies

Wanneer hij aan het stuur zit, weet je al op voorhand dat het een helse rit wordt. Jij voelt je nooit op je gemak met hem achter het stuur. “Pas op daar een fietser! Pas op voor die auto!”. Hij wordt horendol van je waarschuwingen.

via GIPHY

8. Maar je hebt natuurlijk ook altijd een handige Harry in huis

Je handige Harry in huis lost alles voor je op. Of er nu een lamp vervangen moet worden of de muren moeten een nieuw laagje krijgen, jouw handige Harry doet het met plezier.

via GIPHY

Tags buzzfeed