VTM

Is 'Sorry Voor Alles' doorgestoken kaart? Dit is het antwoord!

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kijkers vragen zich massaal af of het programma 'Sorry Voor Alles' geen doorgestoken kaart is. De kandidaten worden één maand gevolgd, en er wordt van alles met hen gedaan zonder dat ze er zelf weet van hebben, om dan na een maand er vragen over te beantwoorden in de studio, en zo mooie prijzen in de wacht te slepen.

'Maar hoe kan het dat die kandidaten nooit iets door hebben?', vragen vele kijkers zich af. Soms gebeuren er immers wel héél opvallende dingen, die niet vanzelfsprekend zijn. Daarom geloven de kijkers steeds minder in de echtheid van het programma. 

Toch beweert de voorlopig laatste deelnemer Kamal El Oualkadi (37) dat hij écht van niets wist. "Ik kende het programma niet, dus ik viel van de ene verbazing in de andere. Ik had op geen enkel moment het idee dat er iets in scène was gezet."

Goed in elkaar
"Het zit allemaal zo goed in elkaar. Dat is net het succes van 'Sorry Voor Alles'. Ik was enorm onder de indruk van wat ze allemaal bekokstoofd hadden. En wekenlang aan één stuk, hé! Niet te doen. Wie denkt nu dat zoiets hem/haar kan overkomen, niemand toch?"

Alleen op één moment vond hij wel iets zeer verdacht... "Alleen toen ik in de Carrefour aan het winkelen was, begon ik argwaan te krijgen. Dat waren té veel toevalligheden op één dag. Maar ik dacht dat het een stunt van de Carrefour was."