Doodzieke Camilla (5) mag opnieuw naar school, maar dan krijgen haar ouders alarmerend telefoontje

bron: Mirror UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Go Fund Me
Amper twee jaar oud was Camilla toen ze te horen kreeg dat ze erg ziek was. De dokters stelden kanker bij haar vast. Het kleine kind kon haar ziekenhuisbed niet meer uit, maar haar lach verloor ze nooit. Haar ouders weken geen moment van haar zijde. Het was een bikkelharde strijd, maar het meisje was ontzettend sterk.

Twee jaar lang vocht de Amerikaanse Camilla tegen de vreselijke ziekte. Toen ze eindelijk genezen werd verklaard, was ze dolgelukkig. Ze mocht opnieuw naar school waar ze met haar klasgenootjes kon spelen, maar dan sloeg het noodlot toe voor Camilla en haar ouders.

Toen de schoolbel rinkelde om naar huis te gaan, stak het meisje samen met haar vader de straat over. Daar werd ze gegrepen door een auto. De hulpdiensten kwamen meteen ter plekke en brachten het meisje naar het ziekenhuis, waar ze niet veel later overleed aan haar verwondingen.

“Ze was zo’n speciaal meisje. Ze had kanker, maar het was een vechtertje”, zegt haar vader die alles zag gebeuren. “Ze was pas een jaar genezen van kanker en dan gebeurt er dit”, vertelt hij in tranen. De politie onderzoekt momenteel de oorzaak van het ongeluk. Ook haar klasgenootjes en de hele school is in shock. Voor hen wordt psychologische opvang voorzien.