Yana uit 'Temptation Island': "Preutse vrouwen hebben iets te verbergen"

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
De West-Vlaamse Yana uit 'Temptation Island' lijkt nu al de ster van de soap. Twee keer weigerde ze een deelname aan het felbesproken VIJF-programma omdat haar oma er niet mee akkoord ging, maar nu vond de oma van Yana dat haar kleindochter haar kansen moest grijpen. “Preutse vrouwen, díé zijn erg. Die hebben iets te verbergen", klinkt het.

"Achterklap zal er altijd zijn. Maar je daar bovenstellen en op je doel afgaan, dat heeft Yana van mij. En bovendien zitten die meisjes vooral op dat eiland om zich te amuseren." Met deze woorden moedigt de oma van Yana haar kleindochter aan. 

Yana uit Oostende heeft dan ook maar één doel voor ogen: bekend worden. Ze zal er alles aan doen om die droom te verwezenlijken. Haar grootste fan is alvast haar oma. Yana vertelt écht alles aan haar. “Ze heeft twee dates met een jongen en komt me ­enthousiast vertellen: Oma, dít is het. Dan zucht ik, en een week later belt ze effectief om te zeggen wat voor een ontgoocheling hij is. Of er is iemand blijven slapen, en de dag erna komt ze het café binnen waar ik werk en vertelt ze luidop alle details. Sssst kind, denk ik dan", aldus de oma van Yana.

De liefde bestaat voor Yana niet meer. Wat voor leed dat veroorzaakt, heeft ze al genoeg gezien. “Daar geloven we niet meer in. Ik word vaak benaderd door mannen die een vrouw of vriendin hebben. En oma heeft emotioneel - en financieel - al te veel afgezien.”