10 dingen die je herkent als je een wintermens bent

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Winter, dat klinkt bij jou als muziek in de oren. Deze periode is dan ook bij voorkeur jouw favoriete seizoen!

1. Zodra de weerman aankondigt dat het gaat sneeuwen, spring jij een gat in de lucht

“Wat is er mooier dan een wit sneeuwtapijt?”, denk jij prompt wanneer je de eerste sneeuwvlokken ziet vallen. Waarom zeurt iedereen toch zo over sneeuw? “Let it snow, let it snow, let it snow” is dan ook jouw favoriete lied.

via GIPHY

2. De twee tofste feestdagen van het jaar vallen in de winterperiode: Kerstmis én Nieuwjaar

Yey, twee keer pakjestijd. Al die cadeautjes onder de kerstboom maken je enorm vrolijk. Maar wat je pas echt vrolijk maakt, is de gezelligheid rond de feesttafel.

via GIPHY

3. Je doet niets liever dan je koude voeten verwarmen bij je partner in bed

Tot grote frustratie van je partner warm jij je ijskoude voeten bij het slapengaan aan zijn warme rug.

via GIPHY

4. Elk jaar ben jij blij als je je favoriete wintertrui opnieuw kan aantrekken

Dikke fleecekes en warme sjaals zijn écht jouw ding. Je bent dan ook blij dat je je zomerkleren ver weg kan leggen en je winteroutfits tevoorschijn kan toveren.

via GIPHY

5. Nu het winter is, kun je eindelijk aftellen naar je skivakantie

Jij voelt je als een vis in het water op de skipiste. Op de latten staan betekent voor jou: vakantie! Weg met die dagelijkse sleur en stress, tijd voor een ontspannende wintervakantie. Bakken en braden in temperaturen van veertig graden zegt je niets.

via GIPHY

6. En… je hoeft je geen zorgen te maken over een bruin tintje

Tijdens de winter is het codewoord: wit! Er schijnt geen zon, dus hoef je niet te werken aan dat bruine tintje. Makkelijk toch? Je schamen voor een paar ‘witte melkflessen van benen’ is dus nergens voor nodig.

via GIPHY

7. Je doet niets liever dan gezellig onder een dik lakentje op de zetel kruipen om je favoriete televisieprogramma te kijken

Jouw standaard winteravond bestaat uit een gezellig televisieavondje. Hoe dikker je deken, hoe beter. En geef toe, in de zomer zijn er amper goede programma’s op televisie. Komkommertijd!

via GIPHY

8. Januari, dat betekent: SOLDEN SOLDEN SOLDEN!

Tijdens het shoppen heb je die ene perfecte trui gezien, maar het prijskaartje is behoorlijk hoog. Geen zorgen, want jij weet het maar al te goed: januari = soldenmaand! Dat truitje neem je nu gewoon mee naar huis met een fikse korting.

via GIPHY

9. Jij bent een echt soepmens

Wortelsoep, pompoensoep, preisoep, courgettesoep, … Noem maar op! Jij bent een soepmadam/soepmeneer. Nu de winter is aangebroken eet jij opnieuw naar hartenlust soep.

via GIPHY

10. Die extra winterkilo’s kun je gewoon verbergen onder je dikke trui

Al dat lekkers tijdens de feestdagen heeft toch voor wat extra kilo’s op de weegschaal gezorgd. Zolang het winter is, hoef je je daar zeker geen zorgen over te maken. Niemand die het ziet als je je dikke wintertrui aanhebt.

via GIPHY