VTM

Dit is Yana en zij gaat proberen om de mannen hun hart op hol te laten slaan in ‘Temptation Island’: 670 cc aan borstimplantaten en een duidelijk plan

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
Binnen een drie weken start het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. Na de mannelijke verleiders, werden nu ook de vrouwelijke verleidsters voorgesteld.

De meest opvallend verleidster is ongetwijfeld de 23-jarige Yana uit Oostende. Ze is nagelstyliste. “Ik hou niet van naturel. Cosmetische chirurgie, dat is mijn ding. Ik geef daar veel geld aan uit, maar ik spaar er ook lang voor”, zegt Yana in Het Nieuwsblad.

Op haar achttiende trakteerde Yana zich al op op 670 cc aan borstimplantaten, laat ze geregeld haar lippen opspuiten en liet ze ook al haar jukbeenderen bijwerken. En dat is nog lang niet alles.

Door de week is ze een braaf meisje maar in het weekend gaat ze helemaal los in de discotheken. “Mijn tactiek? Kijken en wegkijken, tot een man overstag gaat. Niemand in mijn omgeving was dan ook verbaasd toen ze wisten dat ik zou deelnemen aan Temptation ­Island.” 

Grootmoeder
“Ik werd de voorbije twee jaar al gevraagd door de productie, maar toen ging mijn grootmoeder, die me opvoedde en met wie ik een fantas­tische band heb, niet akkoord. Maar nu vond ze toch dat ik mijn kans moest wagen.”

“Ik kan mij moeilijk binden. En ik denk eigenlijk niet dat ik zal veranderen: echte liefde, daar geloof ik niet in.”