Suzanne is gelukkig getrouwd met haar man, maar David blijkt niet te zijn wie ze had gedacht

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: MEN MEDIA
Suzanne Hill ontmoette de man van haar dromen op de datingsite Plenty of Fish. De 52-jarige David Jennison had haar hart gestolen. De toekomst van de twee tortelduifjes zag er rooskleurig uit. Al verdween die illusie al snel als sneeuw voor de zon.

De Britse Suzanne Hill vertelt aan de nieuwssite The Sun hoe David Jennison niet de man bleek te zijn die ze voor ogen had. In 2015 ontmoette ze hem voor het eerst op een datingsite. De twee leerden elkaar beter kennen en al snel sloeg de vonk over. Haar geliefde David bleek een agressieveling te zijn die Suzanne probeerde te vermoorden.

Op een avond verloor David de controle compleet over zichzelf toen Suzanne naar de Britse talentenshow 'Britain's got talent' wilde kijken. De man ging naar de keuken en greep naar een mes. "Hij had het grootste keukenmes dat we hadden vast", getuigt Suzanne nog steeds in shock. "Hij sneed de draad van de microgolfoven door en bond me daarmee vast." Dan sloeg David genadeloos toe en probeerde Suzanne te wurgen met zijn handen. Suzanne kon zich echter loswringen na hevig tegenspartelen. 

"Ik probeerde weg te lopen, maar toen gaf hij me een harde klap en daarna nog een, totdat ik buiten bewustzijn was", aldus Suzanne die op het nippertje aan de dood kon ontsnappen. David liet haar achter en nam de benen. Het was uiteindelijk de zoon van Suzanne die zijn moeder in een plas bloed vond. 

Haar zoon belde de hulpdiensten die Suzanne meteen naar het ziekenhuis overbrachten. De vrouw verbleef er vijf dagen om te herstellen van haar ernstige verwondingen. De politie startte een onderzoek naar de man. Hij bleek geen onbekende te zijn bij het gerecht. Zonder dat Suzanne het wist, was de man al veroordeeld voor verschillende feiten met geweld. De rechter veroordeelde David Jennison tot een celstraf van drie jaar en drie maanden. 

(Bron foto's: The Sun)