Noord-Korea haalt uit naar Trump: “Dit zijn stuiptrekkingen van een gek”

bron: The Independent
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De staatsmedia van Noord-Korea nemen de Amerikaanse president Donald Trump onder vuur. Vooral zijn Twittergedrag blijft niet onbesproken. Trump beweerde immers op Twitter dat hij een nucleaire knop heeft, die groter is dan die van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un.

Het bekvechten gaat verder tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un. De Amerikaanse president wordt fel bekritiseerd door Noord-Koreaanse staatsmedia na zijn Tweet. “Ik heb ook een nucleaire knop, maar deze is veel groter en krachtiger dan die van hem, en mijn knop werkt!”, schreef Trump.

De staatmedia reageren nu op de Tweet van Trump die wordt bestempeld als een "stuiptrekking van een gek". “De spasmen van Trump in het nieuwe jaar weerspiegelen de wanhopige mentale toestand van een verliezer die de krachtige opmars van het leger en de bevolking van Noord-Korea onvoldoende heeft gedetecteerd,” klinkt het. “Hij bluft alleen maar om dan te worden gediagnosticeerd als een psychopaat.”