Cheryl (31) was pas bevallen, niet veel later vindt haar 9-jarige dochter haar dood: "Niemand kan haar vervangen"

bron: Mirror UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Huddersfield Examiner WS
Cheryl Hardy (31) werd door haar 9-jarige dochter dood gevonden. Ze sloeg meteen alarm en riep om hulp van haar vader, die verwittigde de hulpdiensten.

Een gezin blijft in shock achter nadat ze mama Cheryl dood terugvonden in huis. Enkele weken geleden was ze opnieuw trotse mama geworden van een jongetje, Mikhail. Aan dat geluk kwam abrupt een einde toen haar 9-jarige dochter haar moeder dood aantrof. De vader belde meteen de hulpdiensten, maar alle hulp kwam te laat voor de jonge vrouw.

Zack, de partner van Cheryl, herinnert zich nog wat er die bewuste dag gebeurde toen zijn dochter Rhianna hem wakker maakte."Ik ging naar boven en daar vond ik Cheryl liggend op haar buik. Ze bewoog niet meer. Ik belde de hulpdiensten en ging naar de buren om hulp vragen", vertelt de man. De buurvrouw probeerde Cheryl te reanimeren totdat de hulpdiensten waren gearriveerd. Tevergeefs, want de vrouw was overleden.

De doodsoorzaak van Cheryl is niet bekend. Haar dood kwam totaal onverwachts. Zack blijft nu alleen achter met vijf kinderen. Elke dag betekent een strijd voor hem. "Cheryl hield ontzettend veel van haar gezin. Haar kinderen stonden altijd op de eerste plaats. Ze had een hart van goud. Niemand kan haar plaats vervangen", vertelt Zack aan de Britse nieuwssite Mirror UK.