VTM

Verleider uit Temptation Island doet zijn naam alle eer aan: "Eerst aan de drugs en nu 120 vrouwen in mijn bed"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Vijf
Gisteren werden de mannelijke verleiders voor het nieuwe seizoen van Temptation Island voorgesteld. Een opmerkelijk verhaal is dat van de 24-jarige bouwvakker Thijs Luyten uit Laakdal. Hij beweert de voorbije drie jaar 120 vrouwen in zijn bed te hebben gehad.

Het was ooit anders voor Thijs. Vijf jaar geleden woog hij nog meer dan 100 kilogram en was hij verslaafd aan de drugs. Thijs liet een maagverkleining uitvoeren en kon van zijn drugsverslaving afgeraken. Hij wil zijn verhaal kwijt.

"En welk programma is nu beter om over de tongen te gaan dan 'Temptation Island'?", lacht Tijs in Het Laatste Nieuws. "Ik wil wel graag bekend worden, ja. Ik hoop vooral dat velen een voorbeeld aan mij gaan nemen als ze foto's zien van mij, vroeger en nu. Eenmaal vermagerd, zwoer ik ook alle verboden middelen af. Mijn nieuwe levensstijl is routine geworden en ik wil anderen inspireren. Dat is ook waarom ik dit doe."

"Zelfzeker zijn, dat heb ik echt moeten léren. Het heeft me vier jaar gekost om er mentaal en fysiek bovenop te komen. Maar ik heb mijn schade ondertussen wel ingehaald. Maal vijf. Ik had drie jaar een relatie, maar toen ik me beter voelde, besefte ik plots wat voor deuren er nog allemaal konden opengaan. Ik kon het niet opbrengen om monogaam te blijven. Nu is het genieten."