Vader misbruikt zijn 1-jarige dochter Poppi, daarna verstikt hij haar genadeloos

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: PA
Vijf jaar na haar dood komt er eindelijk aan het licht wat er met de 13 maanden oude Poppi Worthington uit het Verenigd Koninkrijk is gebeurd. Speurders hebben jarenlang in het duister getast, maar nu is er eindelijk duidelijkheid over haar dood.

Paul Worthington, de vader van Poppi, had het meisje in haar bedje gestopt en ging toen zelf een dutje doen. Toen hij later een kijkje ging nemen in de kamer van het kind, vond hij haar dood terug. Althans dat was zijn verhaal van de feiten. De politie kwam ter plekke, maar geloofde niets van wat de man hen vertelde. Uit autopsie bleek immers dat het levenloze lichaam van Poppi sporen van geweld vertoonde.

Na vijf jaar blijkt dat de vader het meisje seksueel misbruikt heeft. Daaran zou hij haar verstikt hebben. Dat vertelden verschillende artsen vandaag in de rechtbank. De artsen ontdekten tijdens de autopsie inwendige bloedingen bij de 1-jarige Poppi die veroorzaakt werden door penetratie. De moeder van het overleden meisje moest de rechtbank verlaten toen ze de verklaringen hoorde. De gruwelijke details werden haar teveel. Dat schrijft de Britse nieuwssite The Sun.

De waarheid komt vijf jaar na haar dood eindelijk aan het licht. Er waren verschillende gaten in het onderzoek van de speurders, die ze niet konden verklaren. Het lukte speurder Nazir Afzal uiteindelijk om de waarheid achter de dood van Poppi te achterhalen. De vader van het meisje heeft het de onderzoekers behoorlijk lastig gemaakt. De politieagenten stelden de man zo'n 252 vragen, maar die weigerde te spreken. Wat er met Poppi gebeurd was vlak voor haar dod, bleef tot vandaag een groot mysterie.

(Bron foto: Kelvin Media)