VTM

Chris Van Tongelen dreigde met oudjaar in een zwart gat te belanden: “Een mens begint dan te piekeren, tot er dit gebeurde”

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Chris Van Tongelen (49) is het nieuwe jaar gestart als vrijgezel. Chris beleefde een heerlijke oudejaarsnacht en dat dankzij een bekende Vlaamse zanger.

Chris is na tien jaar huwelijk gescheiden van Brigitte Derks. De twee hebben wel nog steeds een goede band. “We hebben zelfs een deel van de kerstdagen samen doorgebracht”, zegt Chris in Primo. “Met kerst waren de kinderen bij mij (Chris heeft twee kinderen uit zijn eerste huwelijk, Laura en Toon, nvdr), maar met oudjaar was ik alleen.”

“Mijn goede vriend David kent veel mensen in Marbella en vroeg om oudjaar mee daar door te brengen. Ik twijfelde omdat ik veel van die mensen niet ken, maar Willy Sommers deed toevallig ook enthousiast over zijn vakantiebestemming en dat bleek Marbella te zijn.”

“Het was het zetje dat ik nodig had. Ik heb diezelfde dag David nog gebeld om te zeggen dat ik zou meegaan. Ik heb me goed geamuseerd. Het was nog supermooi weer en we hebben buiten aan het zwembad kunnen vieren.”

“Het was wel wennen om oudjaar zonder de kinderen door te brengen. Dat gaf me een raar gevoel. Met De Romeo’s doen we het altijd wat rustiger aan in die periode, dus ik dreigde een beetje in een zwart gat te vallen. Thuis zitten kniezen vond ik geen goed idee, dan begint een mens te piekeren. Marbella bood zich op het juiste moment aan.”