VTM

De geschiedenis herhaalt zich in Familie: Dramatische gebeurtenis voor Véronique

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Véronique staat momenteel heel alleen op de wereld in Familie. Ze is door iedereen in de steek gelaten en ziet het niet meer zitten.

Het is niet de eerste keer dat Véronique het niet meer ziet zitten. Opvallend is dat dit telkens gebeurd wanneer ze contact heeft met haar ex-man Herwig Verleyen.

De eerste keer was ook toen ze problemen had met Herwig. Ze leerde hem kennen toen ze een manager nodig had voor haar toenmalig modebedrijf 'Linea Veronica'. De twee hadden vaak ruzie, maar besloten uiteindelijk toch toe te geven aan de gevoelens die ze voor elkaar hadden.

Maar dan leerde Véronique ook Cathérine Misotten kennen, die niets liever deed dan Véronique en haar familie te pesten. Wanneer diezelfde Cathérine ook nog eens een oogje had op Herwig, was het hek helemaal van de dam.

Véronique zag hen kussen en stortte dan in. Dit en dat haar beide ouders dood waren (zo dacht ze, later zou blijken dat haar moeder Marie-Rose nog leeft, nvdr) dreven haar tot de wanhoop. Ze probeerde zelfmoord te plegen, maar gelukkig kon ze gered worden door haar broer Peter.

Tags familie vtm