Dokters denken dat meisje (11) zwanger is, maar dat blijkt een grote vergissing: "Ik kon niet stoppen met wenen"

bron: Daily Mail
door: Redactie
Afbeelding bron: Daily Mail
Toen de 11-jarige Cherish-Rose met hevige buikpijn in het ziekenhuis belandde, vermoedden de artsen dat het jonge meisje zwanger was. Haar buik was immers erg opgezwollen, maar dat had een compleet andere oorzaak die de dokters niet bepaald verwachtten.

De dokters dachten dat een 11-jarig meisje uit Queensland zwanger was. Uit onderzoek bleek echter dat het kind een tumor van 10 kilogram in haar buik had. Het meisje heeft een zeer agressieve vorm van kanker dat enorm veel pijn veroorzaakt.

Zowel het meisje als haar moeder reageren verslagen. “Ik kon niet stoppen met wenen toen ik het nieuws te horen kreeg”, vertelt de moeder. “Mijn leven is veranderd. Er is op dit moment niets belangrijkers dan mijn dochter.”

De moeder van het meisje werkt in een winkel, maar besluit haar job tijdelijk op te geven om elk moment bij haar dochter te kunnen zijn in het ziekenhuis. “Het zal erg moeilijk worden”, aldus de moeder die dacht dat haar dochter een eetstoornis had omdat haar eetlust was afgenomen en ze op korte tijd zo’n vijftien kilogram was afgevallen.

Cherish-Rose zal een zware chemobehandeling krijgen die de tumor moet verkleinen. Alleen zo kunnen chirurgen de tumor operatief verwijderen. Het meisje krijgt van haar vrienden en familie erg veel steun. Ze hopen dat het meisje snel weer de oude wordt. Cherish-Rose mag dan doodziek zijn, haar stralende glimlach is ze niet verloren.