Ally krijgt te horen dat weldra zowel haar dochtertje (5) als haar vader zullen sterven

bron: Daily Mail
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Een vrouw uit de Amerikaanse staat Florida deelt een hartverscheurend verhaal via Facebook. Wie naar de foto kijkt, krijgt een krop in de keel. Op de foto is te zien wat een verschrikkelijke ziekte als kanker bij een familie teweeg kan brengen. De foto gaat viraal op sociale media.

Het gaat bijzonder slecht met Brylynn, het 5-jarig dochtertje van Ally Parker. Het meisje lijdt aan een agressieve vorm van hersenkanker. De artsen geven haar niet veel tijd meer. Ally wijkt geen seconde van het bed van haar dochtertje. Hoewel het geen prettig vooruitzicht is, probeert mama Ally sterk te zijn voor haar kleine meisje. Al is dat bijzonder moeilijk. Niet alleen de ziekte van haar dochter heeft een enorme impact op de vrouw, ook de situatie met haar vader Sean Peterson bezorgt Ally kopzorgen.

Net zoals dochter Brylynn, kreeg ook de vader van Ally zopas te horen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft een spierziekte die de motorische zenuwcellen aantast. “Vorig jaar was al moeilijk. Maar ik kan amper omschrijven hoe moeilijk het komende jaar zal zijn”, schrijft moeder Ally op Facebook. “Binnen enkele dagen zal ik mijn prachtige dochter zien sterven. Maanden of misschien slechts weken later zal ik ook mijn vader moeten begraven. Mijn twee grootste helden weg in hetzelfde jaar. Hoe kan dit ons toch overkomen? Wat hebben wij gedaan om dit te verdienen?”

De foto legt de schrijnende situatie vast. Dochter Brylynn die vecht voor haar leven, vader Sean Peterson ernaast schreeuwend van verdriet. “We denken allemaal dat onze kinderen en kleinkinderen langer zullen leven dan wij… Wij hadden nooit zien aankomen dat onze dierbare Braylynn als eerste zou moeten gaan", schrijft Ally bij de foto. “Dit moet echt stoppen”, zegt ze. “Er mogen geen kinderen meer sterven aan deze vreselijke ziekte. We moéten een oplossing vinden. Onze kinderen verdienen zo veel meer dan dit.”