5-jarig jongetje moet toekijken hoe mannen zijn zwangere moeder verkrachten

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Foter
Wat twee mannen met zijn moeder gedaan hebben, krijgt het kleine kind vermoedelijk nooit meer uit zijn geheugen gewist. Een zwangere vrouw werd door twee mannen verkracht voor de ogen van haar 5-jarig zoontje.

De feiten gebeurden in het Zuiden van Afrika, waar twee mannen de vrouw een lift hadden gegeven. Plots haalden de mannen een wapen naar boven en bedreigden de vrouw om zich niet te bewegen. Intussen reden ze met haar naar de bosjes, waar ze haar brutaal verkrachtten.

De politie uit de provincie Mpumalanga houdt nu een klopjacht op de daders, die de vrouw met ernstige verwondingen achterlieten. “De mannen verkrachtten haar terwijl het arme kind moest toekijken”, vertelt de politie. “De vrouw heeft zich met man en macht verdedigd en is erin geslaagd om in de penis van een van de verkrachters te bijten.”

Verkrachting en aanranding vormt een groot probleem in Zuid-Afrika. Elke dag worden er meer dan 109 verkrachtingen gemeld. Vermoedelijk gaat het om nog veel meer incidenten, maar die worden niet aangegeven uit angst of schaamte. Meestal worden verkrachters immers niet gerechtelijk vervolgd. Slechts 10% wordt uiteindelijk gestraft.