Vader (37) beschuldigd van meer dan 900 (!) verkrachtingen

bron: Daily Mail
door: Redactie
Afbeelding bron: Daily Mail
De Russische Viktor Lishavsky (37) wordt beschuldigd van meer dan 900 verkrachtingen en aanrandingen. Vooral bij minderjarige meisjes waarover Lishavsky het hoederecht had.

De waarheid kwam aan het licht toen een van de meisjes niet langer wilde zwijgen. Ze vertelde dat de man die voor haar moest zorgen een gruwelijke pedofiel is. Hij zou meerdere meisjes meegenomen hebben naar zijn appartement om hen daar aan te randen. De meeste meisjes zijn dertien jaar of jonger.

“Hij beschouwde de meisjes als zijn persoonlijke harem”, melden Russische media. “Met het geld dat hij als pleegouder kreeg, huurde hij een appartement waar hij zowat elke dag seks had met de meisjes.”

Met meer dan 900 beschuldigingen zou Viktor Lishavsky de ergste pedofiel ooit zijn in Rusland. De sociale dienst die de kinderen plaatste bij de man had geen enkel vermoeden welke gruwel ze moesten doorstaan. “Er was niets alarmerend aan het gezin”, zegt Alla Kuznetsova, minister van Onderwijs in de regio. Integendeel zelfs. De man werd geprezen voor de manier waarop hij met kinderen uit moeilijke situaties omging. De man werd intussen gearresteerd door de Russische politie.