Josie (32) toont ernstige verwondingen na avondje uit: “Ik dacht dat hij me wilde vermoorden”

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
“Ik dacht dat hij me wilde vermoorden”, vertelt de 32-jarige Josie Gibson nog steeds in shock. Een man viel haar aan en liet haar achter met een blauw oog en verschillende kneuzingen over haar hele lichaam. Het is een avond om snel te vergeten.

De Britse Josie Gibson vreesde dat ze het nieuwe jaar niet meer zou halen. De 32-jarige vrouw werd brutaal aangevallen door een man, die haar hevig sloeg. En dat terwijl Josie en haar vriendin de man hadden geholpen door hem een lift naar huis aan te bieden op Oudjaar.

“Hij sloeg haar alsof hij tekeer ging op een boksbal. Het is verschrikkelijk om te zien hoe een man een vrouw zo lelijk kan toetakelen”, zegt de vriendin van Josie. Het gevecht ontstond nadat Josie haar vriendin probeerde te verdedigen. De man betastte immers ongewenst haar lichaam. De vriendin van Josie deed er alles aan om de man te stoppen, maar die was dat duidelijk niet van plan. Hij bracht zijn handen onder de kledij van de vrouw. Toen Josie naar hem schreeuwde haar vriendin gerust te laten, ging de man compleet door het lint.

Een week na het incident zijn Josie en haar vriendin nog steeds doodsbang. Vooral de vriendin van Josie is er erg aan toe. “Ze verblijft nog steeds in het ziekenhuis en heeft een trauma opgelopen.” De politie is een onderzoek gestart naar het incident, maar voorlopig ontbreekt nog elk spoor van de dader.

 

(Bron foto: Facebook)