VTM

Jess Donckers brengt erg sexy kalender van zichzelf op de markt voor het goede doel: "Ze hebben mij ook geholpen"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: YouTube
Jess Donckers, de vriendin van acteur Axel Daeseleire, beleefde vorig jaar een zeer emotioneel moment toen haar hondje was gaan lopen. Het werd uiteindelijk teruggevonden, maar het heeft Jess wel aan het denken gezet.

Jess besloot om de vzw Lost Dogzzz (www.lostdogzzz.be) te steunen. Ze doet met wel een heel zwoele kalender van haar zelf. "Die vzw heeft ook geholpen om mijn hondje terug te vinden", zegt Jess in Het Laatste Nieuws. "Die vzw draait volledig op vrijwilligers en leveren fantastisch werk."

"Dat hebben we gemerkt toen onze Viktor verloren liep en na enkele dagen weer teruggevonden werd. Daarom heb ik besloten om deze kalender te maken. De opbrengst gaat integraal naar die mensen. Want de snoepjes om honden te lokken en de benches om hen in te vervoeren kosten natuurlijk geld."

En er is nog meer. "Bij een bestelling van tien of meer exemplaren kom ik ze zelf thuis afleveren", zegt Jess nog. Wie de vzw wil steunen of een jaar lang genieten van de foto's, kan terecht bij Divani in Antwerpen, krantenwinkel Pattyn in Brasschaat of via mail naar jess@thangfactory.com.