VTM

Barbara Sarafian start eigen bedrijf op als gevolg van deelname aan Slimste Mens: "240 stuks verkocht in drie uur"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De deelname van Barbara Sarafian blijft niet zonder gevolg. Het zorgde ervoor dat ze speciaal daardoor een bedrijf heeft opgestart.

In 'De Slimste Mens' droeg Barbara een 'Fokkof-trui'. Ze vertelde aan presentator Erik Van Looy dat dit haar favoriet stopwoord was. De trui werd zo nog het hebbeding voor de eindejaarsfeesten.

En waarschijnlijk verschijnen er ook dit jaar nog nieuwe 'Fokkof-truien' op de markt. "De eerste 240 waren in drie uur de deur uit", aldus de actrice. "De volgende 400 in een namiddag. Vandaag zitten we samen om te kijken wat onze volgende stap moet zijn. We gaan voor een nieuwe bestelling. Ik krijg nog steeds van veel mensen de vraag waar ze die trui kunnen kopen. Bovendien zou het kunnen dat er in de toekomst nog meerdere ontwerpen volgen", licht Barbara toe in Het Laatste Nieuws.

"Aanvankelijk was het spielerei, maar intussen is er een heel Fokkof'-team, waar ook mijn zoon Julian deel van uit maakt. Want als je zoiets doet, moet daar een plan achter zitten. Dat moet professioneel zijn. Je kan dat niet zomaar doen. Als iemand een trui bestelt, moet die ook bij die persoon geleverd worden. Dat moet allemaal correct gebeuren. Maar ik ben vooral blij dat die 'Fuck off' door de mensen op de juiste manier is opgevat. Het was absoluut niet agressief bedoeld. Eerder als: 'Laat mij gerust.' Dat er nu ook een commercieel vervolg uit voortvloeit, is een fijne extra."

Wie graag ook een dergelijke trui heeft, kan best deze website in het oog houden: www.barbarasarafian.com