VTM

Gaat dit te ver? Tanja Dexters doet choquerende verklaring over haar relatie met ex-vriend Ignazio

bron: TV-Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters heeft sinds kort een nieuwe vriend. Ze is nu samen met politieman Gillian, ook weer een jongen die veel jonger is dan zij.

Dat was ook zo bij haar vorige vriend Ignazio. "Ik beschouw die liefde als een rebound-relatie. Ik was wel verliefd, maar het was geen echte verliefdheid zoals nu bij Gillian”, zegt Tanja in TV-Story.  “Ach, ik had die liefde nodig op dat moment, maar het werkte niet. Niet alleen door de afstand, maar ook door de turbulente periode waarin ik zat.” 

Misschien flirtte ik zelf nog te veel. Na de breuk met Miguel was ik echt gebroken. In relaties ben ik altijd heel trouw geweest, maar na onze breuk vond ik het niet nodig om zelf trouw te zijn. Na Ignazio ben ik lang alleen geweest, op enkele flirts na. Ik heb me een tijdje geamuseerd. Met Gillian heb ik het gevoel dat ik opnieuw vertrouwen binnen een relatie kan opbouwen. Hij heeft trouwens een tattoo met een Latijnse tekst die `altijd trouw' betekent.”

“Al komen Ignazio en ik nog altijd goed overéén. Hij had me in augustus gebeld om te melden dat hij aan het realityprogramma Big Brother zou deelnemen. Ik heb hem drie maanden niet gehoord, want hij schopte het tot in de halve finale. Via vrienden weet ik dat hij in Big Brother verliefd is geworden, en dat meisje is nog altijd zijn vriendin.”