VTM

Volgende week in Familie: Onrustwekkend nieuws over Lieselotje en Peter zet Véronique met haar rug tegen de muur

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
De week van Familie eindigde zeer spannend met het nieuws dat Véronique destijds haar vader wilde vermoorden. Waarom is de kist van Guido leeg? En waar heeft hij al die tijd gezeten? Volgende week sluipen we weer iets dichter bij de waarheid.

Onrustwekkend nieuws over Lieselotje
Maura, de moeder van Lieselotje, komt de brouwerij binnengestormd. Ze heeft het nieuws dat haar dochter vermist is. Mieke en Niko schakelen meteen de politie in. Maar ook Lieselotje heeft nieuws voor Mieke en Niko en haar verhaal blijft niet zonder gevolg.

Intussen ontfermt Mieke zich verder op Lieselotje. Zonder medeweten van Niko informeert ze naar de toekomst van het jonge meisje. Niko en Mieke raken het niet eens wat er met Lieselotje moet gebeuren.

Stefanie wil dat Viv nog eens met haar vader gaat praten
Stefanie spoort Viv nog een laatste keer aan om te gaan praten met haar vader. Benny voelt dat er iets met zijn dochter en polst bij Patrick.

Peter zet Véronique met haar rug tegen de muur
Wanneer Véronique liegt tegen Peter, wordt hij achterdochtig. Hij besluit om met Mathias te gaan praten. Véronique heeft op haar beurt een bekentenis te doen. Peter heeft intussen een beslissing genomen en stelt zijn zus voor een moeilijke keuze.

Amélie wil uitzoeken wat er 18 jaar geleden gebeurd is. Ze speelt blufpoker ten opzichte van Herwig. Bij Véronique lopen de emoties hoog op, de situatie van de afgelopen weken wordt haar wat veel. Ook Mathias wil haar een tijdje niet meer zien.

Tags familie vtm