Tanja Dexters wil iets opbiechten over haar ex-man: “Wat bezielt Miguel om dat te doen”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De 40-jarige Tanja Dexters heeft een haast twintig jaar jongere vriend Gillian. De rebelse Dexters valt op jonge mannen. Zij zorgen ervoor dat ze zich opnieuw een meisje voelt. Toch staat Dexters nog stil bij haar relatie met haar ex-man Miguel.

Tanja Dexters is verwikkeld in een rechtszaak met haar ex-man Miguel. “Ik betreur dat heel erg, maar Miguel heeft ervoor gekozen om alles rond Valentina via de rechtbank te regelen”, vertelt ze aan Story. “Het contact tussen mij en Miguel verloopt nog altijd heel stroef, hij communiceert via zijn advocaat.”

Dat is lang niet het enige waar Dexters het moeilijk mee heeft. “Weet je, ik wil gewoon rust. Ik weet niet wat Miguel bezielt. Hij zou zich beter bezighouden met zijn relatie en zijn leven. Maar ik heb het gevoel dat hij ons niet kan loslaten”, biecht ze op.

Intussen heeft ex-man Miguel net zoals Tanja een nieuwe relatie. “Het is geen toeval dat hij zijn nieuwe vriendin op sociale media voorstelde in dezelfde week dat het nieuws rond Gillian bekend raakte.”