“We vrezen het ergste”: Ouders doen verschrikkelijke ontdekking over hun dochter Sophie

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: SWNS
2018 is niet bepaald goed van start gegaan voor de ouders van de 21-jarige Sophie Smith. “We vrezen het ergste”, vertellen ze aan de Britse nieuwssite The Sun.

Het Verenigd Koninkrijk is in de ban van de verdwenen Sophie Smith. Het meisje wordt al enkele dagen vermist. De ouders sloegen alarm nadat ze een verontrustend briefje vonden dat hun dochter had geschreven.

De 21-jarige studente had een zelfmoordbriefje achtergelaten waarin ze vertelde over haar diepe angsten en depressie waarmee ze kampt. Dat is het laatste teken van leven dat de ouders van Sophie hebben. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de jonge vrouw.

De familie vertelt dat het meisje in behandeling was. Ze dachten dat alles onder controle was, maar dat bleek niet het geval te zijn. Haar vader Martin Knowles probeert de moed niet te verliezen. “We bidden dat Sophie terug door deze deur wandelt en naar huis komt zodat we haar in onze armen kunnen nemen en haar vertellen hoeveel we van haar houden”, aldus de vader van de verdwenen Sophie.