Tanja Dexters maakt zich grote zorgen om haar dochtertje Valentina

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Intussen heeft Tanja Dexters een nieuwe relatie met een veel jongere man. Zij bijna 41, hij 22. Toch ziet Tanja hier geen probleem in. Op liefde staat geen leeftijd. Ook vindt ze het belangrijk dat dochter Valentina de nieuwe man in haar leven goedkeurt. Dat heeft tijd nodig. Het meisje heeft de breuk tussen haar vader en mama Dexters nog niet helemaal verwerkt.

Tanja maakt zich zorgen over haar dochtertje Valentina. De scheiding tussen Tanja en haar ex-man heeft diepe wonden geslagen bij het meisje. “Ze is heel ongelukkig geweest, maar intussen beseft ze goed dat haar ouders nooit meer samen komen”, vertelt Tanja Dexters aan Story.

Hoewel Valentina het nog steeds moeilijk heeft met de breuk, ziet Dexters ook een positief element in het hele verhaal. “Het heeft ons dichter bij elkaar gebracht, dat is positief. En mijn agenda staat meer dan ooit in het teken van Valentina. Ik breng haar naar school en haal haar weer op. Vroeger werkte ik meer, nu wil ik vooral tijd met mijn dochter doorbrengen.”