'Nathalie Meskens gaat dit jaar nog trouwen met haar nieuwe vriend'

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck gingen twee jaar geleden definitief uit elkaar. Een zware klap voor tv-kijkend Vlaanderen. Want zij waren één van de favoriete BV-koppels.

Intussen heeft Nathalie Meskens een nieuwe Libanese vriend. TV-Familie vroeg aan twee waarzeggers om de toekomst van enkele BV's te voorspellen. En volgens één van hen zou dat betekenen dat Nathalie Meskens dit jaar zeer grote plannen onderneemt. Namelijk een trouw!

"Er hangt een huwelijk in de lucht, ja. Hoewel ik toch wat onzekerheid opmerk, zie ik dat haar relatie met haar Libanese man verder groeit. Ze hebben het goed samen", aldus één van de waarzeggers. 

De andere waarzegger is het daar niet helemaal over eens. "Ik zie vooral dat ze in 2018 beter geen impulsieve beslissingen neemt op liefdesvlak."

Raar maar waar!
Wellicht denken sommigen nu 'waarzeggers... Wat zal er van waar zijn?' Maar gek genoeg is één van hun voorspellingen al uitgekomen. Zo hadden zij voorspeld dat het dit voorjaar nog uit zou gaan tussen Philip en Aisha... En dat nieuws raakte gek genoeg deze ochtend bekend.