Moeder barst uit in tranen, nadat haar dochter een vreselijk noodlot staat te wachten na Kerst

bron: Metro
door: Redactie
Afbeelding bron: Metro
Een Brits tienermeisje genaamd Ellie ging 24 december lekker feesten met vriendinnen om Kerstmis alvast te vieren. Het meisje klaagde echter al jaren van buikpijn. Op 27 december werd er een echo van haar buik genomen, en dat was slecht nieuws...

Op de beelden was te zien dat het meisje een tumor had in haar buik. Ze moest meteen onder het mes, maar er traden complicaties op en het meisje overleed. Haar moeder kan haar verdriet niet verdringen en zegt dat ze nooit de kans heeft gehad om afscheid te nemen van haar dochter. 

"We wisten niet hoe ziek Ellie was. Ze had al meerdere jaren pijn in haar buik. Maar pas op de laatste scan zagen ze een tumor."

"We deden al onderzoeken sinds 2014. Maar eerst werd ze niet serieus genomen. Ze klaagde van buikpijn en pijn in haar zij, maar ze werd altijd naar huis gestuurd met Paracetamol. Ze is tijdens de operatie overleden. Ik zei nog dat ik van haar hield en dat ik haar straks wel terug zou zien."

Hoe hartverscheurend dit ook is, toch kan haar moeder ook postief terugkijken. "Ze heeft nog samen met ons Kerstmis kunnen vieren, en heeft tot haar dood een normaal leven gehad. Ookal was de operatie geslaagd, was de kans nog groot dat ze nog maar een paar maanden te leven zou hebben gehad, en die zouden dan misschien slechter geëindigd zijn", aldus de moeder.