Lesley-Ann Poppe in tranen: "Hij moet boeten voor wat hij gedaan heeft"

bron: GVA
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Lesley-Ann Poppe en haar ex-man Benjamin zijn in een rechtszaak verwikkeld. Dat vertelt Poppe zelf aan Gazet van Antwerpen.

Benjamin had de naam van Lesley-Ann Poppe geclaimd als merk, waardoor zij die niet meer kon gebruiken. Poppe besloot een klacht in te dienen tegen haar ex-man. “De zaak werd voorgelegd aan de stakingsrechter. Op 15 december besloot de rechter dat mijn ex ten kwader trouw had gehandeld. Daarop volgde een zware uitspraak: hij moet me per dag dat hij mijn naam nog gebruikt een dwangsom van 2.500 euro betalen.”

Voorlopig ontvangt Lesley-Ann Poppe nog geen enkele cent van Benjamin. “De zaak komt opnieuw voor in maart en vanaf het vonnis bekend is, wordt de regeling ingevoerd. Momenteel is het afwachten”, vertelt ze aan Gazet van Antwerpen

“Hij heeft me dat geflikt net voor de opendeurdag van mijn eigen Beauty & Lifestyle Academy in Antwerpen. Daardoor heb ik veel inschrijvingen verloren. Mensen zoeken niet op de naam van mijn instituut, maar op mijn naam. Voor mij betekende het een serieuze streep door mijn rekening, dus ik vind het normaal dat hij nu moet boeten.”