Vader uit Oostkamp vindt zijn zoon dood in eigen tuin: “Hij probeerde me wellicht nog te alarmeren”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Printscreen video ATV
Toen de vader uit Oostkamp naar buiten wandelde, zag hij iets verdachts op zijn oprit liggen. Een paar stappen dichterbij maakte duidelijk dat het om zijn zoon ging.

Een vader uit Oostkamp vond zijn zoon dood terug op de oprit. Het nieuwe jaar begon meteen verschrikkelijk. De 33-jarige man vierde die dag nog Nieuwjaar bij zijn ouders. “Hij is naar huis gegaan en gaan slapen”, zegt zijn vader. “Op dat moment leek er absoluut niets aan de hand.”

Dat een 33-jarige man zonder aanleiding opeens sterft, is bijzonder verdacht. Toch vinden de speurders geen enkel spoor dat het om een moord zou gaan. “De omstandigheden waren nogal vreemd. Maar wel allemaal perfect te verklaren”, zegt hij. “Er is een zeer grondig onderzoek gevoerd, maar alles wijst erop dat hij een natuurlijke dood stierf.” Dat meldt Het Nieuwsblad vandaag.

Er wordt vermoed dat de man iets gekregen heeft en nog zijn vader probeerde te alarmeren. “Hij kreeg vermoedelijk iets toen hij in zijn bed lag en probeerde ons wellicht nog te alarmeren”, zegt de vader. “Wat hij precies kan gekregen hebben, is voor ons ook onduidelijk. Hij had een zwakke maag, maar geen idee of dat er iets mee te maken heeft.”