Politie doet akelige vondst in huis van bejaard koppel: Dit hadden ze écht niet verwacht

bron: Metro UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Na een alarmerend telefoontje van de buren besloot de politie een kijkje te nemen in het huis van Cheryl Smith en John Ellis. De stank was niet te harden toen de politiediensten het huis van het bejaarde koppel doorzochten. Al snel werd duidelijk waar die vreselijke geur vandaan kwam.

De politie vond 100 dode katten in het huis van het koppel uit Flordia. De twee hadden wel 63 dode dieren in hun diepvries bewaard, de andere lagen gewoonweg te rotten in hun woning. Toen de diensten verder zochten vonden ze ook tal van dode dieren begraven in de tuin. Vermoedelijk zijn de dieren allemaal om het leven gekomen door ernstige verwaarlozing.

De woning van het koppel blijkt een echte puinhoop te zijn. De tapijten zijn doordrongen van kattenurine en overal lopen kakkerlakken. Ook ratten vormen geen uitzondering.

Het koppel ligt stevig onder vuur. De buurtbewoners klagen over de erbarmelijke omstandigheden waarin ze leven. Dat bezorgt de omgeving ook heel wat last zoals een ongelooflijke stank en allerlei ongedierte. John geeft toe dat het koppel dringend hulp nodig heeft. Een speciale dienst besluit in te grijpen en de woning van het koppel onder handen te nemen.