VTM

Actrice uit ‘Familie’ ziet groot probleem nu Roel Vanderstukken terugkeert naar ‘Familie’

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Iedereen was erg geschrokken toen Roel Vanderstukken het slechte nieuws aankondigde. Meteen dook een groot probleem, die niet alleen de makers maar ook een andere actrice uit ‘Familie’ veel kopzorgen baarde.

Actrice Jits Van Belle (41) speelt de rol van security-agente Robyn in ‘Familie’. Ook is ze de nieuwe vlam van Benny. Toen het nieuws bekend raakte van Roel Vanderstukken maakte ze zich grote zorgen. “Ja, dat was stressen. Aangezien ik de nieuwe vlam van Benny speel, zou Roel Vanderstukken mijn voornaamste tegenspeler worden. En dan, twee dagen voor m’n eerste scène, dat nieuws over zijn hartinfarct…”

“Al mijn opnamedata werden meteen on hold gezet. Ik zat natuurlijk erg in met Roel, maar ook mijn onzekere toekomst zorgde voor een paar slapeloze nachten”, biecht ze op in Dag Allemaal.

Samen met Govert Deploige, die de rol van Benny op zich nam, stond Jitse op de set van ‘Familie’. “Ik heb twee maanden een band met hem opgebouwd", vertelt ze. Roel liet eerder weten dat hij terugkeert naar 'Familie'. Dat is enerzijds ook problematisch voor Jits. "Nu Roel terugkomt is het dus weer van nul beginnen.”