Nog meer slecht nieuws voor Jacky Lafon: Actrice diep in de problemen

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
2017 eindigde niet zoals verwacht voor Jacky Lafon. Ze werd aangereden door een fietser, waardoor ze zich lelijk pijn deed. De actrice is herstellende, maar alles verloopt erg moeizaam. Bovendien is er nog iets anders waardoor Jacky zich erg slecht voelt.

Toen Jacky nog iets uit haar geparkeerde wagen wilde halen, botste een fietser zonder licht tegen haar. Jacky verloor het evenwicht en viel met haar hoofd tegen een boom. Een rake klap voor Jacky, die momenteel herstelt. Haar manager laat weten dat dat erg moeizaam verloopt, maar er is meer aan de hand.

Jacky voelt zich enorm gekwetst door de uitspraken die ze te lezen krijgt op sociale media. “Geen getuigen? Ze heeft toch niet weer gezopen zeker?”, schrijft iemand. “Met haar zatte botten tegen een boom rijden en dan een denkbeeldige fietser de schuld geven? Knap acteerwerk”, luidt het in een andere reactie. Niet alleen de fysieke pijn treft haar ook de emotionele gevolgen van het ongeval kan Jacky moeilijk verwerken.

“Zo jammer dat er nog altijd mensen zijn die haar verwarren met haar personage van zatte Rita uit ‘Familie’. Zelfs nu zij zoiets moet meemaken”, vertelt haar manager. Klacht indienen zit er niet in voor Jacky. “Het heeft weinig zin, omdat ze niet weet wie de dader is. Die fietser droeg een muts en was onherkenbaar.”