Vrouw krijgt te horen dat ze niet meer lang te leven heeft. Wat dan gebeurt, is hartverscheurend

bron: Daily Mail
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Heather Mosher (31) kreeg te horen dat ze borstkanker heeft. De vrouw zou niet meer lang te leven hebben. Dat vertelden de dokters haar. Ook voor de vriend van Heather, David, betekende dit een rake klap.

David plande om met de liefde van zijn leven te trouwen. Toen Heather het nieuws had gekregen dat ze borstkanker had in een vergevorderd stadium hield dat de man niet tegen om zijn vrouw toch ten huwelijk te vragen. Niets zou hem kunnen stoppen.

“We ontdekten dat de kanker in haar hersenen zat”, verteld David. “Enkele maanden later lag ze aan een machine en ademde ze door een buisje.” Geen enkel moment week David van haar bed. De trouw? Die liet hij gewoon doorgaan in het ziekenhuis.

“Ik wist dat het de laatste keer was dat we liefdevol samen zouden zijn. Het leek op de vreemdste begrafenis die ik ooit al had bijgewoond.” Terwijl ze elkaar hun ja-woord gaven, kon Heather niet langer vechten. “We verloren haar terwijl we erbij stonden, en we dachten: hier moeten we ons aan optrekken, want dit was het laatste dat ze ons kon geven”, vertelt haar familie.

(Bron foto: Facebook Christina Lee)