Ingeborg neemt een ingrijpend besluit na plotse instorting: "Ik ben helemaal gecrasht"

bron: De Zondag
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ingeborg dook wekelijks op als jurylid in Steracteur Sterartiest. Daar heeft ze nu spijt van, zo vertelt ze in De Zondag.

"Het was veel te vroeg. Had ik dat maar beseft", zucht Ingeborg in De Zondag. "Afgelopen zomer was er een test, en ik heb daar zoveel plezier aan beleefd dat ik dacht: 'Komaan, we doen het!' Ik zou in de jury zitten, optredens bekijken en vertellen wat ik voelde. Alleen: toen het seizoen eenmaal van start ging, voelde ik zo weinig. Ik zocht aansluiting, maar ik vond er geen. Alsof ik naar een videoclip keek. Ik wil ontroerd worden, of blij. Ik wil iets voelen!"

Ingeborg ging er even helemaal onderdoor. "Luk Alloo heeft me in die periode een tijdlang gevolgd, voor een programma dat op 30 januari wordt uitgezonden, en op een gegeven moment ben ik voor zijn ogen gecrasht. Ik zou kunnen zeggen: 'Gooi die beelden weg, we gaan dat niet tonen'. Maar dat doe ik niet. Hij moet zelf beslissen wat hij ermee doet. Ik wil daar niet over liegen: ja, ik ben mezelf tegengekomen. Maar het is goed, zo. Ik heb eruit geleerd."

"Ik ben gaan acteren. Ik werd iemand anders dan ik ben. Ik moet echt weg uit het showbizzluik. Ik bén geen showbizz. Samengevat? Het was te vroeg. Ik zei ja vanuit het idee dat ik plezier zou maken en ik heb dat verkeerd ingeschat."

Tags ingeborg