Hilde De Baerdemaeker heeft zeer opvallende mededeling voor 2018

bron: Instagram
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Hilde De Baerdemaeker besloot eerder dit jaar om te stoppen met haar vaste rol in 'Familie' als Liesbeth. Dit deed ze om meer tijd te maken voor haar gezin. Zo stortte ze zich op het geven van yoga-lessen en ging ze aan het schilderen.

En ondanks dat ze haar rol in Familie heeft opgezegd, had ze alsnog een druk jaar achter de rug. 'Nu is het tijd voor vakantie', klinkt het op haar Instagram. '2017 was een beestig jaar... Ik ga in alle rust en vrede mezelf en mijn gsmmeke een paar dagen congé geven om ervan te bekomen", aldus Hilde. 

Maar dat is niet alles... Ze heeft ook een opvallende boodschap voor 2018. "Ik wil jullie nu al een top 2018 wensen, laat je omringen door fijne mensen, geef jezelf evenveel liefde als je allerliefsten, doe wat je echt heel graag wil doen, liefst met gigantisch veel overgave, zorg voor elkaar alsof elke week de warmste is, leef alsof elke dag een vers cadeautje is onder je kerstboom, van een lijf! Denk met veel liefde terug aan al wie je mist... Verwen jezelf met zotte jurken als eerbetoon aan heerlijke mensen, sport er de winterkilo’s terug af als je daar zin in hebt, anders: NIET! Dan heb je gewoon meer ‘jij’ om van te genieten... Ga naar een yoga-les, waar dan ook, ook al ben je een stijve hark met rugproblemen,(ben ik ook!) ik beloof je dat het deugd zal doen! Kijk goed rond, de mooiste dingen zie je per ongeluk voorbijflitsen... Eet, drink en heb lief... en heb FUN ... de rest is bijzaak! Zoen van je kapoen, Illie."