Man verkracht jonge vrouw, maar dat is slechts het begin van de nachtmerrie die ze moet doorstaan

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: East2West News
Anna Barmina, een 33-jarige vrouw, werd het slachtoffer van een brutale verkrachting. De gevolgen zijn hartverscheurend.

Vooraleer Gizar Ziyangareev Anna brutaal verkrachtte in de struiken, sloeg hij verschillende keer. Wat de Russische Anna moest doormaken is te gruwelijk voor woorden. Gizar nam een tak, waarmee hij de jonge vrouw verkrachtte. Dan liet hij haar achter alsof er niets was gebeurd.

Een voorbijganger vond de hevig toegetakelde Anna en belde de hulpdiensten. Ze werd in coma gehouden omdat ze er zo ernstig aan toe was. De dokters zeiden dat ze verschillende interne verwondingen had opgelopen. Haar organen waren zelfs geraakt. Toen Anna uit haar coma ontwaakte, was ze zo gechoqueerd dat ze nooit nog een woord heeft gesproken. Een jaar later is de vrouw overleden. Het ging bijzonder slecht met haar gezondheid en Anna verloor heel wat gewicht.

Gizar Zigyangareev heeft een celstraf van 23 jaar gekregen. Anna is niet de eerste en enige vrouw die hij heeft verkracht. Hij pleegde de feiten nadat hij werd vrijgelaten uit de gevangenis. De man had toen een celstraf gekregen omdat hij zijn buurvrouw en een minderjarig meisje had aangevallen. De moeder van Anna maakt zich grote zorgen. “Op een dag komt hij gewoon weer vrij en gaat hij door”, zegt ze met veel angst.

(Bron foto: East2West News)