James Cooke komt met opmerkelijke reactie na al de kritiek op hem

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
James Cooke is heel populair en heeft veel fans. Hij krijgt echter ook heel wat kritiek.

Dat kan hij echter beter en beter naast zich neerleggen. "Toen ik pas op tv kwam, was dat wel anders. Dan dacht ik: Oei, hoe kan ik ervoor zorgen dat die persoon mij wél oké vindt?", aldus James in Het Nieuwsblad.

"Tot ik merkte dat iederéén in het vak niet-fans heeft. Die mensen hebben ook het recht om Gert en James niet leuk te vinden. Meer nog: als die kritiek onderbouwd is, zal ik er altijd naar luisteren. Ik ben nog maar twee jaar bezig voor televisie, ik heb die reacties nodig. Na elke ­opname van Gert Late Night vraag ik aan de eind­redacteur en de regisseur wat goed was en wat slecht. Ik ben betrokken."

"Als mensen denken dat wij gewoon voor de camera gaan zitten en onze ­fiches aflezen, hebben ze het verkeerd voor. Ik werk mee aan de filmpjes, zit mee in de montage, ik denk na over de gasten. Die paar negatieve reacties vallen heel goed mee, hoor. Ik heb écht niet het gevoel dat er constant op mijn kop wordt gesch… euh, gezeten. (lacht) Integendeel, eigenlijk: ik ben kijkend ­Vlaanderen dankbaar dat ik zo omarmd word.”