Moeder compleet in paniek als ze ontdekt wat er met haar kleutertje is gebeurd

bron: Metro UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Archieffoto
Dat was schrikken voor de jonge moeder uit Northampton. De politie belde de vrouw in het midden van de nacht op met verontrustend nieuws over haar kleutertje.

De vrouw had niets gemerkt, maar blijkbaar was de kleuter uit zijn bedje geklauterd en het huis uitgelopen. Helemaal alleen en in ijskoude temperaturen ging het kind nietsvermoedend op wandel. Bijna was hij er niet meer geweest.

Het was uiteindelijk een 35-jarige vrachtwagenbestuurder die het kind vond in het midden van de nacht. “Ik zag iets en toen ik dichterbij kwam, besefte ik het plots: Dat was een kind”, vertelt de man. De man duwde abrupt zijn rempedaal in om te kijken wat er aan de hand was. “Hij begon te huilen toen ik hem oppakte en voelde ijskoud aan.”

De man besloot de politie te verwittigen, die konden uiteindelijk achterhalen wie de moeder van het kind is. De vrachtwagenchauffeur is zich er nog steeds niet goed van. “Als hij voor mijn vrachtwagen was gelopen, dan kon ik nooit op tijd stoppen. Wie weet wat er dan was gebeurd.” Het kind kwam er met de grootste schrik vanaf, maar bleef ongedeerd. Ook de moeder reageert verbijsterd dat haar kind plots spoorloos was verdwenen.