VTM

James Cooke wil niet meer spreken over horrorperiode in zijn leven: “Het was verschrikkelijk”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
James Cooke beleefde een topjaar. Samen met zijn kompaan Gert Verhulst vulde hij heel wat avonden op Vier.

Al liep het niet altijd zo goed voor James. In zijn jeugdjaren werd hij gepest omwille van zijn ADHD. "Dat pesten was vreselijk, maar het is ook lang geleden. Voor mij is dat een afgesloten hoofdstuk. Ik snap de link die jij legt, maar ik voel hem niet. Ik heb geen gevoelens van revanche, of zo”, reageert James in Het Laatste Nieuws.

ADHD
De presentator denkt dat zijn ADHD hem geholpen heeft in zijn huidig succes. “Ik heb veel energie, ik word ambetant als ik drie dagen op mijn gat moeten zitten en dat komt van pas in deze job.” 

ADHD
“Ik heb veel energie, ik word ambetant als ik drie dagen op mijn gat moeten zitten en dat komt van pas in deze job. Een heel jaar door heb ik met drive en goesting gewerkt, elke ochtend op de boot of op de camping stond ik op met een smile. Voor mij is ADHD iets aangenaams geworden, ik heb er meer voordeel dan nadeel van."

Goesting
“Een heel jaar door heb ik met drive en goesting gewerkt, elke ochtend op de boot of op de camping stond ik op met een smile. Voor mij is ADHD iets aangenaams geworden, ik heb er meer voordeel dan nadeel van."