18-jarige jongen uit Namen toont zijn verwondingen: Dit is de verontrustende oorzaak

bron: Het Nieuwsblad, Facebook
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Een 18-jarige jongeman en zijn vriendin werden het slachtoffer van een gruwelijke aanval. Het gaat om een ernstige vorm van zinloos geweld. De jongen kan het nog altijd niet goed geloven wat er zich dinsdagavond in McDonald’s in Namen heeft afgespeeld.

De jongeman en zijn vriendin wilden een frietje gaan eten bij McDonald’s. Een meisje hield bij het binnenkomen de deur voor hen open, maar plots haalde ze fel uit. “We passeerden haar en plots riep ze ons boos toe: ‘Je mag ook bedankt zeggen, hoor!’ Mijn lief draaide zich meteen om, om haar excuses aan te bieden en haar nog eens te bedanken”, vertelt Migeot.

Het meisje vloog fel uit en voelde zich ontzettend beledigd. Ze begon te roepen en te schelden. Migeot probeerde de kalmte te bewaren, maar tevergeefs. Het vriendje van het meisje moeide zich ook in de discussie. Dan liep het pas goed mis.

Hij tikte op de schouder van Migeot en gaf hem een rake klap in het gezicht. “Hij heeft me maar één mep gegeven tegen mijn gezicht. Maar hij sloeg recht op mijn bril, dus het glas barstte in splinters uiteen. Mijn oogkas werd geraakt. Gelukkig kon ik alle stukjes uit mijn oog krijgen. Anders was ik misschien nu blind aan één oog”, zegt Migeot die elf hechtingen moest krijgen. Ook verontwaardigd de jongeman zich over het feit dat niemand van het personeel ingreep.